Hoppa till innehåll

Vår vision

Ånäskliniken Fysioterapi Göteborg fungerar som utställning och Showroom för ny gym & rehabutrustning. Ånäskliniken Fysioterapi Göteborg är godkänd exklusiv distributör av GymPartners nya & begagnade gymmaskiner och träningsutrustning med inriktning på rehabcenters och fysioterapikliniker.

Vår vision

Ånäskliniken Fysioterapi Showroom Göteborg är ett av de företag som samarbetar och säljer till privatpersoner och företag i Sverige.

Vad du får när du väljer Ånäskliniken Fysioterapi som leverantör av din gymutrustning är tillgång till hela vårt produktsortiment som består av begagnad gymutrustning i världsklass från Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex Startrac, Bodybike och svenska GrandMaster by GymPartner.

Med dessa varumärken kan Ånäskliniken Göteborg utrusta kompletta gym oavsett storlek eller önskemål till ett oslagbart pris. Vi har över 30 års erfarenhet av att driva och bygga gym och sälja träningsutrustning och hjälper mer än gärna till att svara på frågor och bolla idéer.

Ånäskliniken är licensierade utbildare av Webbredaktörer och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett komplett gym där även denna tjänst kan ingå:

Powerlisting by GymDigital & Vår vision

Digitalmarknadsföring med dina företagsuppgifter och din verksamhet korrekt presenterade på många relevanta sajter ( dvs. samma uppgifter på alla sajter)

Närvarokollen – Vi kollar och följer upp vad som finns på Internet om ditt företags uppgifter och verksamheter. För att detta ska kunna göras så krävs det att sökningarna görs från en Ip-adress som aldrig sökt på dina företagsuppgifter, verksamhet och sökordsfraser etc.

Googlekollen -Vi kollar och följer upp vad som finns på världens viktigaste sökmotor Google om ditt företags uppgifter och verksamheter. För att detta ska kunna göras så krävs det att sökningarna görs från en Ip-adress som aldrig sökt på dina företagsuppgifter, verksamhet och sökordsfraser

Vi kollar hur din hemsida presterar på Internet och vad som finns dina företagsuppgifter och verksamhet. För att detta ska kunna göras så krävs det att sökningarna görs från en Ip-adress som aldrig sökt på dina företagsuppgifter, verksamhet och sökordsfraser etc.

Om du har en hemsida så kan vi köra SEO-kollen och få uppgifter och vad dina sökord och sökordsfraser presterar. Dvs vad det blir för sökresultat.
Att behärska och förstå detta är faktiskt viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt. Därför finns vi här.

Vi älskar att behärska digital marknadsföring

Ånäskliniken Fysioterapi Göteborg är exklusiv Återförsäljare av Gymreklam ’s stora koncept av skyltning, bildekor, banderoller, vepor,roll-up, fönsterdekor, dekaler etc. Ånäskliniken Fysioterapi Showroom Göteborg anlitar GymSupportens Gymservice för frakter, installationer, service & serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner sålda av oss.

Martin Maximus Börjesson

”Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 43 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader.

Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting.

Ånäskliniken Göteborg ägs av Martin Börjesson

Jag heter Max Martin Börjesson men kallas för Maximus. Idrott, träning, kost och hälsa är mina stora intressen och så har det alltid varit.
Jag fick min första skivstång och hantlar av min kära mor när jag var tio år, så jag har 43 års erfarenhet av styrketräning och 5 års erfarenhet som tävlingskroppsbyggare.

Jag öppnade mitt första gym 1979 i Mölndal med min kompanjon Kalle G. Ånäskliniken Fysioterapi Showroom Göteborg är mitt 47:e gym & klinik. Ånäskliniken är det i särklass minsta ”gymmet” men som är det bästa för den enskilde patienten/ kunden, då det endast är personlig träning och rehab.

Helt Gym för dig och din Personliga tränare

En hel anläggning bara för en kund åt gången. Jag har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande.

Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat.

040massage i Malmö – Dipl. Massageterapeut – Cert. Massör – Rysk Spikmatta – Centralt i Malmö – Triangeln – Davidshall

Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm.

Benmaskiner hos GymAuktioner 

Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

Service av Motionsredskap hos GymSupporten

Skyltreklam 

Personlig träning 

Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap. Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat. Personlig rehabträning

Jag ifrågasätter ständigt det jag tror på och frågar mig om det inte finns något effektivare sätt att styrketräna. Detta är det enda sättet för mig att utvecklas på.

Jag letar ständigt efter anatomiska fakta, ett biomekaniskt fakta, ett muskelfysiologiskt fakta eller ett vetenskapligt forskningsresultat.

Styrketräning är ett så komplext och mångfacetterat ämne att jag aldrig kan bli fullärd. För att kunna studera detta ämne krävs omfattande kunskaper inom funktionell anatomi, biomekanik och muskelfysiologi.

Jag lägger ned mycket tid på att studera anatomi, analysera rörelser och utvärdera övningar.

Holistisk Träning hos Ånäskliniken Fysioterapi

Min syn på holistisk träning bygger på att man ser kroppen för vad den är; en helhet där alla delar måste fungera i samklang. Styrka, rörlighet, kondition, kost; allt hänger ihop. Den holistiska träningsfilosofin bygger på variation och dynamik som gör träningen roligare och mer utvecklande. Vilket i sin tur gör att resultaten kommer snabbare.

Jag har utvecklat en unik rehabiliteringsmetod i fem steg med funktionell anatomi som grund. Jag förklarar skillnaden mellan mekanisk och biomekanisk styrketräning och avhandlar den muskelfysiologiska och vetenskapliga grunden för evidensbaserad styrketräningsmetodik.

För många kollegor inom vård och träningsbranschen är det bara ett jobb för mig är det en livsstil.
”Welcome to my world” MaXimus.

Mina rehabpriser.

Läs nästa artikel