Hoppa till innehåll

Kompletta Begagnade Gym Göteborg

Begagnade Träningsmaskiner till privatpersoner

Kompletta Begagnade Gym Göteborg och Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym. GymPartner Träningsutrustnings mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. 

All träningsutrustning hos oss på ÅNÄSKLINIKEN-040MASSAGE kommer såklart från GymPartner Träningsutrustning i Mölndal. 

Kompletta Begagnade Gym Göteborg

Massageterapeuten MaXimus

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager.

Träningsmaskinerna kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Kompletta Gym Göteborg

Kompletta Begagnade Gym Göteborg

Träning ska inte handla om smärta och uttråkning. Träning ska handla om hälsa, lycka och balans.

Det finns mycket i din träning som avgör vilket resultat du får – hur ofta du tränar, hur mycket du vilar, hur bra du äter och sover. Du har ju också dina genetiska förutsättningar som hela tiden spökar i bakgrunden. Och det finns även en del emotionella och kulturella faktorer som påverkar dina vanor samt din inställning till träning och fitness.

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

Idrottsmassage hos Ånäskliniken-040Massage 25-50 minuter

Vad är skillnaden mellan en idrottsmassage och en vanlig massagen?

– Den stora skillnaden är att en idrottsmassage fokuserar på ett resultat, oavsett om det är för att personen upplever smärta eller känner sig spänd. Ibland kan det vara tonåringar som upplever stress och ångest och som egentligen bara behöver slappna av. Men oftast är det mer kraftfull massage där vi behandlar muskler och bindvävnader.

470 kommentarer till “Kompletta Begagnade Gym Göteborg”

  1. Pingback: Gympartner Träningsutrustning på Allabolag.se ⋆ Din Bästa GymPartner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *