Hoppa till innehåll

Idrottsmassage hos Ånäskliniken-040Massage

massage-karlzons

Idrottsmassage hos Ånäskliniken-040Massage 25-50 minuter

Vad är skillnaden mellan en idrottsmassage och en vanlig massagen?

– Den stora skillnaden är att en idrottsmassage fokuserar på ett resultat, oavsett om det är för att personen upplever smärta eller känner sig spänd. Ibland kan det vara tonåringar som upplever stress och ångest och som egentligen bara behöver slappna av. Men oftast är det mer kraftfull massage där vi behandlar muskler och bindvävnader.

Vem är det som behöver idrottsmassage?

– De som har problem men också de som inte har det. Är du exempelvis en elitidrottare bör du ta idrottsmassage i förebyggande syfte då det är bra för att inte bli spänd i musklerna. Det är även bra för vanliga motionärer för att slippa spänning. Alla mår bra av det, men det är såklart ingenting man måste göra som vanlig motionär.

Hur ofta bör man gå på Idrottsmassage hos Ånäskliniken & 040Massage?

– Om du har ett problem, exempelvis ont i höften eller på baksida lår, så krävs det mer än vad många tror, ungefär sex till tio gånger. Ibland går det att behandla på första behandlingen men har man ett muskelproblem så rekommenderar jag runt sex gånger på en månad.

  • 25 minuter (mån-fre) 495 kr, (lör-sön) 595 kr
  • 50 minuter (mån-fre) 795 kr, (lör-sön) 895 kr

 

Idrottsmassage hos Ånäskliniken-040Massage & MaXimus

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat. Gymgolv på rea 

Läs om Ånäskliniken & 040Massage träningsfilosofi mm.

Benmaskiner hos GymAuktioner 

Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

Service av Motionsredskap hos GymSupporten

Skyltreklam 

Personlig träning 

Läs nästa artikel