Hoppa till innehåll

Ny & Begagnad Träningsutrustning

Ny & Begagnad Träningsutrustning hos GymPartner som idag är en komplett leverantör av ny & begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar & reparerar utrustning av alla märken.

Ny & Begagnad Träningsutrustning

Träningsmaskiner

GymPartner erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnade träningsmaskiner & ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300st träningsmaskiner i lager – Se våra kategorier.

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment, men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…
Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

Ny & Begagnad Träningsutrustning

Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, lager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm.
Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.

Välkommen att kontakta oss.

Ny & Begagnad Träningsutrustning

 

Köp ny eller begagnad gym- och träningsutrustning och kompletta gym med lägstaprisgaranti. Vi har allt skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor,

Martin ’MaXimus’ Börjesson

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! 🙂

In the meantime you can find me here or on about.me

Ny & Begagnad Träningsutrustning2

Martin ”MaXimus” Börjesson. Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gymleverantörerna. GymPartners ägare

Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner Gymutrustning

Anpassa din träning för vad du har tid och möjlighet till. Se till att träningen blir av, oavsett om de sker i hemmet eller på företaget.

Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna

Denna enhet kräver en yta på 6x4m och 270cm i takhöjd . Denna har en DAP- hiss med 100kg viktmagasin, Chins grepp , TRX – fäste, Boxsäck, Ställbar Dipbar , flyttbar platta för hopp etc , många hyllor för ex. hantlar, slamballs , kettlebells.

Möjligheter att dra rep genom motståndsfästen , krokar för upphängningar reg , expandera etc .

Gym & Fitness Sverige

Gymmet kan även vara avsett för individuell konditionsträning (exempelvis motionscykel) och olika former av schemalagd gruppträning, såsom aerobics, motionsgymnastik, yoga och cykling.

Malmös Bästa Crosstrainer

Crosstrainer

Crosstrainer ingår i ett komplett gym. Besök gärna vår lagerbutik och prova Crosstrainer Flexstrider Base LifeFitness i vårt stora showroom i Mölndal:

Ny begagnad gymutrustning hög kvalitet

Köp ny eller begagnad gym- och träningsutrustning och kompletta gym med lägstaprisgaranti. Vi har allt skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor,

Framtidsbransch som påverkar individer

De vill in i en framtidsbransch som påverkar individer positivt mot en hälsosam livsstil.

Vad kan vara roligare än att jobba med hälsa & livskvalitet ?

Vissa funderar på en lite mindre och nischad satsning och andra vill erbjuda en större verksamhet med ett komplett utbud.

Oavsett storlek på den planerad satsningen gäller det att alttid ha stor respekt för utmaningen.

Ny & Begagnad Träningsutrustning3