Hoppa till innehåll

Våra kurser i Kettlebells-Girya

Våra kurser i Kettlebells-Girya

Våra kurser i Kettlebells-Girya

KETTLEBELLS ”Ryska klockor” Du blir bra på saker du inte har tränat!

Vad är en Kettlebell ?

På våra kurser i Kettlebells-Girya får du lära dig massor om Kettlebellträning och om hur effektivt det är. En kettlebell,eller ”girya” som det heter på ryska, är ett traditionellt ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag eller en boskapsklocka.

Första gången ordet dök upp i en rysk ordbok var 1704 och den var så populär i Tsar-Ryssland att alla ”Starke Adolfar” och tyngdlyftare kallades för ”girevik” som betyder ”kettlebell-karl”.

Varför träna kettlebells ?

Kettlebells tränar styrka, smidighet, balans och kondition samtidigt. Inget annat redskap gör det bättre. Det är ett helt gym som ryms i en hand.

Du blir bra på saker du inte har tränat. När du svingar kettlebells lär du kroppen det smartaste sättet att utföra en rörelse. Till exempel lär du dig springa fortare utan att behöva träna mer på att springa. Detta är vad vi kallar för ”vad-i-helvete!?-effekten”.

Du blir snygg. Kettlebells svarvar din kropp i stil med antika statyer,breda axlar där man anar bröstmusklerna, väl definierade ryggmuskler, slimmad midja och vackert välvda armar och ben. Dessutom får du en god hållning.

 

Våra kurser i Kettlebells-Girya

Lev 1 – Grundkurs i Kettlebells-Girya

Lev 2 – Rehabliteringskurs i Kettlebells-Girya

Lev 3 – Viktminskningskurs i Kettlebells-Girya

Lev 4 – Cardiokurs i Kettlebells-Girya

Lev 5 – TNTkurs i Kertlebells-Girya

Lev 6 – IronMan-kurs-Kettlebells-Girya

Lev 7 – Instruktörskurs i Kettlebells-Girya

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014.

Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande.

Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat.

040massage i Malmö – Dipl. Massageterapeut – Cert. Massör – Rysk Spikmatta – Centralt i Malmö – Triangeln – Davidshall

Våra kurser i Kettlebells-Girya

Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm.

Benmaskiner hos GymAuktioner 

Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

Service av Motionsredskap hos GymSupporten

Skyltreklam 

Personlig träning 

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Om du har ambitionen att starta eget gym för funktionell träning eller fungera som instruktör,personlig tränare så är detta kursen för dig.

Även du som redan är utbildad Kettlebell-instruktör får en avancerad vidareutbildning med beprövade metoder för pedagogik och hur man kan skapa en lönsam egen PT verksamhet. För att tillgodogöra dig denna avancerade kurs bör du klara vårt Kettlebelltest som innebär att kunna utföra de 11 grundläggande basrörelserna i Kettlebells utövande.

Testet kostar 500 kr som du får tillbaka om du deltar i kursen.

Om du saknar erfarenhet av Kettlebells skall du gå vår Grundkurs Level 1 före du kan delta i Instruktörskursen.

Har du svårt att betala kursavgiften på en gång så kan du få utbildningen på avbetalning genom Human Finans. Vill du se det gedigna kursmaterialet så är du välkommen till kliniken för information och påsikt.

Kursen leds av Sjukgymnast och Personlig tränare med över 40 år i friskvårdsbranschen samt med otaliga utbildningar bakom sig.

Superlivsviktiga livsmedel

Min dagliga smoothie med Viktiga vitaminer

Tänk på hela hälsan

Våra kurser i Kettlebells-Girya