Hoppa till innehåll

Grundkurs i Kettlebells-Girya Level 1

Grundkurs i Kettlebells-Girya Level 1

Ånäskliniken & 040Massage

KETTLEBELLS ”Ryska klockor” Du blir bra på saker du inte har tränat!

Vad är en Kettlebell ?

En kettlebell,eller ”girya” som det heter på ryska,är ett traditionellt ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag eller en boskapsklocka. Första gången ordet dök upp i en rysk ordbok var 1704 och den var så populär i Tsar-Ryssland att alla ”Starke Adolfar” och tyngdlyftare kallades för ”girevik” som betyder ”kettlebell-karl”.

Varför träna kettlebells ?

Kettlebells tränar styrka, smidighet, balans och kondition samtidigt. Inget annat redskap gör det bättre. Det är ett helt gym som ryms i en hand.

Du blir bra på saker du inte har tränat. När du svingar kettlebells lär du kroppen det smartaste sättet att utföra en rörelse. Till exempel lär du dig springa fortare utan att behöva träna mer på att springa. Detta är vad vi kallar för ”vad-i-helvete!?-effekten”.

Du blir snygg. Kettlebells svarvar din kropp i stil med antika statyer,breda axlar där man anar bröstmusklerna, väl definierade ryggmuskler, slimmad midja och vackert välvda armar och ben. Dessutom får du en god hållning.

Rehabiliteringsträning med Kettlebells ger med rätt vägledning dig en smärtfri och stark kropp på kortare tid en du kunnat drömma om.

Därför har vi en Resultatgaranti-Pengarna tillbaka!

Är jag ett ämne för kettlebellträning?

-Ja, hos oss tränar både män och kvinnor,unga såväl som gamla.Deras mål med träningen skiftar mellan allt från att
reparera sin skadade axel och kunna ställa rena tallrikar i överskåpet i köket ytan att det gör ont ,till att vinna guldmedalj i världsmästerskapen i ishockey.

Hur lär jag mig använda kettlebells?

Börja med att gå MaXimus Grundkurs i Kettlebells Level 1.

10 ggr inom två månader 3 995 kr (eller 500 kr/gång)

Grundkurs i Kettlebells-Girya Level 1 Kursen innehåller:

  • X 15 timmar teori och teknikträning
  • X Du lär dig 11 basövningar så du kan träna hela kroppen effektivt.
  • X Du får efter genomfört avslutad kurs och godkänt teknikprov den Kettlebell du kan hantera för halva priset ( c:a 500 kr)
  • X Har du någon form av skada så får du 60 minuters rehab och rörelsetest av sjukgymnast för 495 kr där realistiskt åtgärdsprogram föreslås.
  • X Adidas träningströja för Kettlebellträning utan kostnad.
  • X Individuellt kostprogram med kompendium för 795 kr

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat.

Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage

040massage i Malmö – Dipl. Massageterapeut – Cert. Massör – Rysk Spikmatta – Centralt i Malmö – Triangeln – Davidshall

Grundkurs i Kettlebells-Girya Level 1

Vi behöver fler instruktörer i Personlig träning och Kettlebells

Läs denna artikel

Läs nästa artikel